INLOGGEN
«»

Met harde ondergrond

Gezeten in de kring
komen eindelijk die tranen
ze banen zich een weg
uit harde, zure aarde

Hoe kan ik het leven vieren
als ik de doden niet mag eren?


Herinneringen die buiten
tijd en ruimte om
langs ons heen bewegen
vegen alle ratio van tafel


Zij kunnen het niet aan
of simpelweg niet aangaan
van diep verdriet
niets laat zich zien


slechts stilte


hierin resten slechts
het branden van een kaars
en duizend niet gestelde vragen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lúthien Oronar
Actief sinds: 07-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met harde ondergrond’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.