Glinstering

Dora

Ik wil niet voelen
alsof vreugde niet mag
maar stilaan
begint te bloeien
bloemen in een rotstuin.

Ik kan niet geloven
dat vrede nog bestaat
maar storm
ontdooit gaandeweg
geselen zwak het strand.

Ik zoek naar woorden
een spoor van verheldering
maar ondanks
wrevel en mededogen
een glinstering.

Ik zing met hartzeer
omdat ik je gave kreeg
maar gelijk besef
dat het enige schakels zijn
die ons voor altijd binden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dora (Actief sinds: 04-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Glinstering’ van Dora zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.