Nooit meer huilen Danny

Danny van Strien

Nooit meer huilen Danny
Om wat ze je vroeger hebben aangedaan
Ze hebben je een Topstudie Top Maatschappelijke loopbaan en Internationale Top sport carrière ontnomen
Dat is waar
Maar dat komt nooit meer terug
Dus moet je het vergeten
Hoe zwaar het is kan alleen Danny van Strien maar weten
Nooit meer huilen Danny
Het leven kan je niet meer terug draaien
De mensen er worden geen namen genoemd
Die zullen hun straf ooit krijgen
De mensen zullen niet voor hun blijven zwijgen
Ooit komt de waarheid boven
Dan zal ik mijn gram gaan halen
De mensen die het mij hebben aangedaan weten dat van zichzelf dat ze dat hebben gedaan
En gaan daar ooit de prijs voor betalen
De waarheid komt boven geloof me maar
Nooit meer huilen Danny

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danny van Strien (Actief sinds: 14-05-2014)

Informatie bij het gedicht

maatschappij

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nooit meer huilen Danny’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.