Als angsten je leven bepalen

Danny van Strien

Als angsten je leven bepalen
En daar moet ik de prijs voor betalen
Het leven kent twee kanten van de medaille
Er zijn mensen die je leven willen vergallen
Dat is bij mij ook gebeurd
Al heb ik wel geleefd als een malle
Als angsten je leven bepalen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danny van Strien (Actief sinds: 14-05-2014)

Informatie bij het gedicht

angsten leven

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Als angsten je leven bepalen’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.