Komt die tijd weer terug

Danny van Strien

 Komt die tijd weer terug
 Alles is bijna achter de rug
 Het moet voorbij zijn
 Al die problemen en pijn
 Na regen komt er hopelijk weer zonneschijn
 Komt die tijd weer terug
 Strijden moet je en vlug
 Om er iets van te maken
 Dan kunnen ze je nooit meer raken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danny van Strien (Actief sinds: 14-05-2014)

Informatie bij het gedicht

verdriet

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Komt die tijd weer terug’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.