INLOGGEN
«»

Liegen en leugens ...

 Alleen maar leugens komen uit jou mond
 alleen maar liegen in berichten
 denk je nu werkelijk dat ik ben rond
 en jou nooit doorheb
 heb je soms 2 gezichten

 Ik kan er niet meer tegen
 weet niet wat ik nog van je moet geloven
 je zegt steeds dat je eerlijk zal zijn
 maar de waarheid
 doet misschien nog het meeste pijn
 want het klopt niet
 je blijft me voorliegen
 waarom
 zoek je aandacht misschien
 is dat de reden achter heel dat bedrog
 hoe kan ik je nu willen zien
 je liegt me steeds iets voor
 je blijft me kwetsen
 je blijft me pijn doen
 of is het op deze manier
 dat je denkt dat het weer goed komt

 Hoe moet het ooit goed komen
 dat is maar de vraag die ik me stel
 misschien dat we er allebei
 moeten blijven van dromen
 want na al die leugens
 na al dat bedrog
 weet ik niet of ik je ooit
 nog geloven kan
 of ik je ooit
 nog zal kunnen vertrouwen
 hoe denk je dat ik dat nu nog kan

 (omdat een 'vriendin' nooit eerlijk is tegen me)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

omdat een vriendin nooit eerlijk is ... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liegen en leugens ...’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.