Mijn gedachten worden niet verdoofd

Gedichtenlady

 Dwingende opvattingen
 dat zit er in mijn hoofd
 gevoelens
 ze moeten direct naar buiten
 anders …
 mijn gedachten worden niet verdoofd …

 De dingen die ik vervolgens ga doen
 door dat dwingende in mijn hoofd …
 is slecht voor mijn medemens …
 en het ergste van al is:
 Ik kan mijn zinnen niet verzetten
 gedachten worden niet verdoofd

 Dwingende gevoelens
 overheersen soms mijn bestaan
 dan denk ik:
 “ik ben slecht”
 Maar dat is niet mijn goed recht

 kan mijn ideeën die ronddwalen niet aan …
 want mijn gedachten in mijn hoofd
 worden maar niet verdoofd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

mijn gedachten worden niet verdoofd, door het dwingende in mijn hoofd

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn gedachten worden niet verdoofd’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.