Je hebt zoveel verdriet

Gedichtenlady

 Je weent en ik wil je helpen
 een schouder aanbieden om te schuilen
 om je te troosten
 en je bij te staan bij je verdriet

 Je wilt vertellen wat er is
 alleen, je kan het niet
 je zegt enkel tegen mij
 “ik heb zoveel verdriet”

 We zitten in de zetel
 minuten en urenlang
 tranen lopen over je gezicht
 over je wangen naar beneden
 en ik houd je dicht tegen me aan

 Uiteindelijk houd je op met huilen
 vertel je wat er met je scheelt
 en waarom je al de hele dag
 een schouder nodig hebt om te schuilen

 “het is niet erg” troost ik je
 we gaan er samen tegenaan
 een schouder om te schuilen
 dat biedt een goede vriendin
 altijd aan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Fictief ...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je hebt zoveel verdriet’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.