In dat kleine hoekje is het veilig

Gedichtenlady

 De deur heb ik gesloten
 jij komt er niet meer in
 niemand mag nog binnenkomen
 dat laat ik niet meer toe

 Ik verstop me …
 de sleutel heb ik weggesmeten
 ik zit in dat kleine hoekje
 verscholen van angst

 De deur zal nooit meer opengaan
 of ik moet de sleutel vinden
 de sleutel die ik zo ver weggestopt heb
 dat ik niet meer weet waar hij ligt

 Hier heb ik een veilig gevoel
 waar niemand aan me kan
 dat was de bedoeling

 de deur van de kast is gesloten
 en ik doe hem nooit meer open

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

In de kast, in dat klein hoekje, daar alleen is het veilig

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In dat kleine hoekje is het veilig’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.