Hij was jou droom ...

Gedichtenlady

 Hij was jou droom
 dat zei je tegen hem
 hij was meer dan dat
 want hij was ook jou held

 Maar dat heeft hij nooit beseft
 hij liet jou vallen, op een dag
 hij liet je achter met verdriet
 maar wederom
 jou tranen zag hij niet

 Lang heb je om hem getreurd
 lang waren er tranen in je ogen
 tranen in je hart
 steeds weer
 dat verdriet moeten drogen

 Hopelijk heb je het nu
 al een beetje verwerkt
 want jou verdriet is overbodig
 hij is het niet waard
 jou tranen
 ze zijn echt niet nodig

 Je hebt lang getreurd
 maar nu is dat gedaan
 hij is jou liefde
 echt niet waard
 neem dat maar
 echt van mij aan …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

over een vriendin waar haar vriend het had uitgemaakt

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hij was jou droom ...’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.