Een ander mens wil ik zijn

Gedichtenlady

 Ik weet het wel
 je hoeft het me niet uit te leggen
 maak er alstublieft niet veel woorden
 aan vuil …

 Ik weet dat ik niet goed ben
 de slechtste persoon op aarde
 ik ben echt
 van totaal geen waarde

 Toch wou ik
 dat het anders was
 een andere persoon van mij maken
 is iets wat ik wil wensen

 Toch gaat dat niet
 ik moet tevreden zijn met hoe ik ben
 maar hoe moet dat
 als er niemand is
 die mij echt kent?

 Een ander mens
 een sociaal wezen
 met veel vrienden
 en dan zou er niemand zijn
 die mij echt zal haten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

de titel spreekt voor zich

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een ander mens wil ik zijn’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.