INLOGGEN
«»

Al wenend zat ik bij je

 Ik zat bij je ...
 ik was niet te troosten
 ik weende
 want de dingen die je me vertelde ...
 deden me veel pijn

 Ik denk niet dat er een dag komt
 dat ik 'goed' zal zijn
 altijd zal ik 'slecht' zijn ...
 ik doe altijd wel iets verkeerd!

 Het is misschien een ziekte
 dat ik nooit heb geleerd
 hoe ik juist moet handelen
 in een sociale relatie
 gewoon in contact
 met mensen om mij heen

 In dit leven voelde ik me al vaak alleen ...

 Maar toen ik daar zo bij je zat
 met wenende ogen ...
 was jij er om me gerust te stellen
 Maar is het wel genoeg?


 dat mensen me niet hebben moeten
 is iets dat 'waar' is ...
 zelden heb ik het over dat
 gevoel al mis ...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

al wenend zat ik bij mijn psychologe Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Al wenend zat ik bij je’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.