INLOGGEN
«»

Zolang geleden

 Het is al zo lang geleden
 dat ik je nog heb gezien
 dat ik nog heb gehoord
 maar ik zou je nog herkennen
 hoor!

 Kon ik je maar tegenkomen op straat
 als jij toch even
 de tijd zou willen nemen
 met me te praten

 Dan praatten we gewoon alles uit
 wat in het verleden is gebeurd
 ik mis je zo erg
 maar dat kan jij niet weten …

 Je voelt het niet
 hoe hard ik jou mis
 en jou terug in mijn leven

 Jaloers
 op iedereen
 die met jou contact heeft
 want dat wil ik ook terug

 Ik weet het
 ik deed je pijn …
 ik had je geen pijn moeten doen
 maar is je hart niet groot genoeg
 om mij te vergeven?

 Alstublieft, laat iets van je horen
 ik beloof je …
 nooit meer te storen

 Maar af en toe contact
 dat zou toch moeten kunnen?

 maar dat is een droom van mij
 die altijd een droom zal blijven …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

het gaat over een ex-leerkracht die ik van me heb weggejaagd Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zolang geleden’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.