De gedachte zal er altijd zijn

Gedichtenlady

 (pas op !!! het kan triggeren)

 De gedachte zal er altijd zijn
 het denken aan de pijn
 die je jezelf geven kan …

 je eigen huid verminken
 snijden, krassen, krabben
 het hoort er allemaal bij

 En de gedachte blijft …

 Al kan je er los van geraken
 altijd zal er het plan in je hoofd zijn
 te auto mutileren
 je verlossen van de pijn

 de gedachte zal altijd blijvend zijn …

 Ook al je het overwonnen
 tot zegt een stem soms in je hoofd
 “ik wil snijden, ik wil me helpen verlossen van psychisch leed”

 en die gedachte, zal nooit worden verdoofd …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

de gedachte om te snijden/auto mutileren zal er altijd zijn

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De gedachte zal er altijd zijn’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.