Hij was je allerbeste vriend

Gedichtenlady

 Je allerbeste vriend
 je hebt hem moeten afgeven
 aan god de vader
 want je zoon
 hij is gestopt met leven

 Verdronken in het water
 in een onoplettend moment …
 je zou de tijd willen terugdraaien …
 je wou hem niet missen
 voor geen enkele cent

 Hij was je beste maatje
 je oudste zoon …
 nu moet je verder met het leven
 heel gewoon …

 al zal niets nog gewoon zijn
 want je hart
 is al jaren vervuld met pijn
 niets zal ooit nog hetzelfde zijn

 Maar gedichten schrijven
 dat heb je na zijn dood gedaan
 jou gedichten zijn aangrijpend
 bijna liet ik een traan

 Maar het is jou verwerking
 voor het gemis dat je voelt
 moest je dit gedichtje lezen
 je zou wel weten wat ik bedoel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

*gisteren ben ik op een gedichtensite van iemand geweest die haar zoontje verloren was en die tal van gedichten over/voor hem had geschreven en het heeft me geraakt ...*

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hij was je allerbeste vriend’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.