INLOGGEN
«»

Zoveel verdriet met zoveel tranen

 Zoveel tranen
 ze stromen over mijn wangen
 ik ben overstuur …

 Zoveel pijn …
 het stroomt door mijn lichaam
 overstuur zijn
 maar ik kan het niet aan …

 Zoveel verdriet
 ik ween, ik huil
 ik wil het iemand vertellen
 anders red ik het niet …

 Zoveel leed
 die ik onderga
 het gaat niet zomaar weg
 ik heb iemand nodig
 die me helpen kan

 verdriet, al die tranen
 ze stromen naar beneden
 op mijn wangen gaan ze branden
 zoals ze nooit eerder hebben gedaan

 en op mijn trui gaan ze landen …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

had teveel verdriet ... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoveel verdriet met zoveel tranen’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.