INLOGGEN
«»

Je stond me altijd bij

 Er waren zoveel dingen gezegd
 en je hebt me altijd bijgestaan
 me verdedigd, in me geloofd

 Ik was niet zo slecht
 en niet van plan
 anderen iets aan te doen …

 En jij hebt mij verdedigd
 omdat je mij geloofde …
 je was een fijne persoon
 een lieve leerkracht
 en dat je me altijd ging helpen
 en bijstaan
 dat had je me beloofd

 Maar toen kwam dat éne moment
 die éne dag
 ik belde je teveel
 en jij haakte af …

 Vanaf dat moment
 heb ik niets meer van je gehoord
 dat heeft me veel verdriet gedaan
 dat je je aan mijn aanwezigheid
 in jouw bestaan
 bent beginnen storen

 Sorry kan ik zeggen
 maar dat is niet meer genoeg
 je komt niet meer terug in mijn leven
 omdat ik je letterlijk van me wegjoeg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

over die ex-leerkracht Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je stond me altijd bij’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.