INLOGGEN
«»

Zoveel verdriet om jou

 Ik ween
 Je beseft niet eens
 hoeveel ik je mis
 “het spijt me”
 dat is wat ik al jaren zeg en denk
 maar blijkbaar dringt het niet tot je door

 Want hoeveel ik het ook zeg
 je laat niets van je horen
 ik mis je, weet je wel
 maar blijkbaar mag ik je niet meer storen

 om je dat toch één keer te zeggen
 dat je één keer naar me luisterde
 en ik het allemaal kan vertellen

 Ik wou dat je me kon vergeven
 dat je terug kon komen
 in mijn leven

 want mijn ogen
 die zijn nog steeds gevuld met tranen
 mijn hoofd met spijt

 en jij weet het niet
 maar ik ben de enige hiervan
 die zo hard lijdt …

 en …
 ik heb zoveel verdriet!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

over die ex-leerkracht Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoveel verdriet om jou’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.