INLOGGEN
«»

Je was er steeds voor me ...

 Denkend aan het verleden
 ik had een moeilijke tijd
 en jij was de enige die er toen was voor mij

 Maar even later ging het mis
 ik deed iets verkeerd
 en jij ging weg … ver weg

 Lang heb ik gehoopt
 dat je terug zou komen
 weken heb ik geslapen
 en alleen maar van jou kunnen dromen

 Je was een fantastisch iemand
 die er dag en nacht voor me was
 je reikte me steeds een hand

 Nooit heb je echt beseft
 welke betekenis je had voor mij
 maar jij was de enige
 die steeds voor me klaar stond

 En nu moet ik leven
 met het besef …
 dat je door mijn schuld
 weg bent gegaan …

 Een belangrijke persoon geweest
 die nooit meer in mijn leven zal staan …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Over die ex-leerkracht, had het opeens weer moeilijk :( Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je was er steeds voor me ...’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.