Duizend vragen, duizend tranen

Nathan Schorer

 duizend tranen springen in mijn ogen
 maar ik weet niet waarom
 duizend vragen dringen door mijn hoofd
 en ik weet niet waarom
 duizend scheldende woorden flippen uit mijn mond
 maar ik weet niet waarom
 ik weet niet waarom ik verdrietig ben, en boos
 want ik weet niet waarom

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nathan Schorer (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Vragen zonder antwoord tekst: Nathan Schorer ©2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Duizend vragen, duizend tranen’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.