Alsjeblieft, kom hier

Nathan Schorer

 Mama, waar ben je
 We hebben honger
 We willen eten
 Mama, waar ben je
 We zitten vastgebonden
 We willen vrij
 Alsjeblieft, kom hier

 Mama, waarom
 Waarom ben je weggegaan
 We weten niet waar je bent
 Mama, waarom
 Waarom laat je ons alleen staan
 Wij willen een mama
 Die voor ons zorgt en die er voor ons is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nathan Schorer (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Kinderverwaarlozing tekst: Nathan Schorer, 2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alsjeblieft, kom hier’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.