INLOGGEN
«»

aansteller in 't kwadraat

 ik zwijg
 vertel hen niet
 altijd mijn eigen gelijk

 zie je wel
 ik zei het toch
 ik ken mijn eigen fout

 ik stel me aan
 zodat zij zien
 mijn pijn en kracht

 snij mezelf weer
 lichamelijk bewijs
 van overdreven probleem

 zo geloof ik
 mezelf tenminste nog
 want de anderen doen het niet

 neem ik serieus
 wat zij al deden
 een aansteller in ’t kwadraat

 maar zij zien het juist
 en ik zie het niet
‘k zie mijn ongelijk

 help me toch
 red me toch
 zie het dan

 het zijn niet de problemen
 ik ben het zelf
 maak mij weer heel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘aansteller in 't kwadraat’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.