INLOGGEN
«»

Gedachten van niets

 Verdwenen is
 Het nut, het doel, het geloof
 Weg is nu
 De pret, de zorg, de liefde

 Want ik
 Negeer, wijs af, vernietig
 Ja, ik
 Schaad, maak stuk, breek af

 En jij
 Gelooft, vertrouwt, keurt af
 Maar jij
 Doet fout, vergeet, vertrekt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014Informatie bij het gedicht:

Ik zorg zelf voor mijn eigen verliezen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gedachten van niets’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.