INLOGGEN
«»

gesluierd in angst

 na echo’s van verleden
 in onvervalste dromen
 van werkelijkheid doordrongen

 nu onverwachts
 pijnlijke herinneringen
 als klap in mijn gezicht

 beelden van voorbije tijd
 gesluierd in angst
 ontsierd door gekrenkte trots

 pijnlijke dieptes deden me beven
 de nuances in scherpte
 creërend van trots

 en toch is kracht verheven
 na het diep donkere slijk
 waardoor ik getrokken ben

 schuwheid restte met angst
 in de kracht van eenzaamheid
 een vrij en onafhankelijk mens

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gesluierd in angst’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.