Waarom

H.L.

 Je dacht dat zij jou ook leuk vond,
 maar ze wees je af, je voelt je als stront.
 Je essentie gebroken, compleet verscheurt,
 en dat alleen omdat ze je heeft afgekeurd.
 Je hebt zin om te janken, maar dan voel je je zwak,
 aan ieder anders mening heb je lak.
 Alleen haar mening over jou telt,
 maar misschien heb ik gewoon niet genoeg geld.
 Misschien maakte je te lang op moed de jacht,
 of vind ze jou zo lelijk als de nacht.
 Hoe dan ook ze wees je af,
 en dat terwijl je zoveel om haar gaf...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

H.L. (Actief sinds: 19-04-2014)

Informatie bij het gedicht

gewoon mn gevoel

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waarom’ van H.L. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.