geheugen

Marill Meijs

 slapeloze nachten
 zoeken naar antwoorden
 niets meer weten
 want je bent het vergeten

 soms herinner je het niet meer
 vraagt het dus nog een keer

 niet meer op woorden komen
 het lezen is je ook ontnomen
 soms weet je waar je bent
 morgen weet ik niet of je me herkent

 alzheimer is me verteld
 langzaam word je geheugen geveld
 dingen ga je verstoppen
 soms komt het op de proppen
 zoekend slaan we ons erdoor heen
 hoelang dit duurt weet niet een

 we weten wel
 dit is een hel
 voor jou en je gezin
 alleen verlies........ geen gewin

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

alzheimer

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘geheugen’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.