INLOGGEN
«»

die dag...

 ik zie je komen...
 je komt vanuit de bomen.
 je kijkt niet zo blij.
 of ligt dat aan mij?
 je hebt een rode jas aan.
 en in je rechter hand een banaan.
 je valt over de stoep,
 in die vuile troep.
 je veegt die troep van je af.
 de hond komt naar je toe en zegt "waf".
 je lacht weer,
 want door die hond voel je geen zeer.
 maar dan ga je weg zonder een tot zien.
 na die dag heb ik je nooit meer gezien.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

pinkpopster
Actief sinds: 17-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘die dag...’ van pinkpopster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.