Pijn

summerblondje

 Waarom doet mijn hart nog steeds pijn
 Pijn om jou?
 waarom doet mijn hart nog steeds pijn
 Pijn om een verdwenen vriendschapsband?
 Ik wil je vergeten gaan
 Maat t'lukt me niet
 Over me wang rolt een traan
 Van onuitgesproken verdriet
 Waarom doet mijn hart nog steeds pijn?
 En mag ik niet gelukkig zijn?
 mijn hart in duizend stukjes
 In mijn ogen ligt een blik
 een vastberaden blik
 Ik geef niet op
 Ik zet door
 ieder spoor van jou moet verdwijnen uit mijn leven
 waarom doet mijn hart nog steeds pijn?
 Omdat ik bij je wil zijn..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

mijn ex

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pijn’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.