Waarom?!

summerblondje

 bewijzen dat ik kan blijven staan!
 Hoe de wegen ook zullen gaan,
 Ik zal me niet vernederen door jou.
 Van jou van wie ik nog wel hou..

 Nu neem ik even afstand
 Zeer hebt je me gedaan!
 Je wist wat ik had misgedaan
 Maar waarom dit?!

 Ik weet niet of het ooit nog goed komen gaat,
 Een wij bestaat niet meer.
 Het doet nu niet meer zeer..
 Hoe gek het ook is,
 Ik mis je niet meer..
 Zij mag je houden

 Ik vertrouw je niet meer..
 Sorry voor het zeer..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

pijn heb je me gedaan

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waarom?!’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.