INLOGGEN
«»

Waarom?!

 Ruzie thuis,
 Weggelopen van huis..
 Harde woorden klinken in me oren
 ze verstoren wreed mijn leven
 Dit leven.
 Waarvoor ik nu moet vrezen
 Anderen zien het niet aan,
 Ze weten over een poosje niet meer van mijn bestaan,
 Jou moeten verliezen doet me pijn,
 Want ik wil het liefst bij je zijn..
 Ik wil aan je zij staan,
 Met je lopen gaan hand in hand
 Naar onze beloofde land..
 Maar die tijd mag er niet meer zijn.
 Het doet pijn
 Jou kwijt te zijn.
 Ik wil het niet
 Dit doet me verdriet
 Maar ik moet!
 Waarom doet het zo pijn?!
 ja, ik wil het liefst bij je zijn.
 Maar het kan niet meer..
 Het doet verdomme flink zeer..
 Een ding moet je wel weten.
 Dat ik altijd van je houden blijft,
 Wat er ook gebeurd
 Mijn schat wees niet getreurd
 Als God het wil brengt hij ons weer bij elkaar.
 Wis ik maar welke dag dat zou zijn
 Ik voel ook jou pijn
 Houd goede moed
 Want eens komt alles weer goed
 Mijn schat,
 Ik blijf van jou houden
 Je blijf in mijn gedachten zweven
 En in mijn hart weer verder leven..
 Denk niet met vrezen aan de toekomst
 Maar met hoop.
 Want eens zal ik je weer tegenkomen..
 Eens gebeurd het.
 Schat, Houd goede moed
 Want alles komt eens goed!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

ik mag mijn vriendje niet meer spreken, ik heb ruzie thuis gaat niet meer zo goed ik voel me boos en verdrietig. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waarom?!’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.