INLOGGEN
«»

Het is uit

 Die dag toen je het verbrak
 Was de zon uit mijn leven gegaan
 Zonder er ook een traan om te laten zei je gedag,
 Het enige wat ik nog van je hoorde was hoongelach..

 Diep in mijn hart
 Daar zit de weggestopte smart
 Je naam had 6 letters
 Je ogen hadden de kleur van t'strand
 Waar bij ik fantaseerde over ons hand in hand.

 Maar nu is alles stuk
 Alles wat eens zo volmaakt leekt
 Bezweek voor mijn ogen,
 Tranen liet ik gaan om jou
 Zelf s jij bleef mij niet trouw.

 Ik wou dat het anders kon
 Ik bezweken met problemen kwam bij je aan
 Tot dat je het genoeg vond en zei; laat me gaan
 Met grote ogen hoorde ik het aan
 Toen rolde er een traan langs me wang
 Je lachte stond op en vertrok..
 Het enige wat ik nog hoorde
 Was hoongelach..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het is uit’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.