INLOGGEN
«»

Niet weer..?!

 Waarom gebeurt dit het me weer
 Telkens keer op keer
 Het doet me zeer
 Jou te moeten missen
 Nee kan me niet vergissen
 Want ik hou van jou

 Maar toch moet ik je verlaten
 Maar ik kan het niet
 Want het doet me verdriet
 Het doet vanbinnen zeer
 Vanbinnen huilt het
 Wat let me om van je te houden?
 En je te vertrouwen

 IK kan je niet vergeten
 Ik kan je niet verlaten
 Ik wil je voor altijd in mijn hart
 Daar waar je al een poosje zat
 Jou vergeten nee dat kan ik niet,
 Ziet niemand dan dat ik van je houd
 Ziet niemand dan
 Dat het me verdriet doet
 Jou te moeten verlaten?!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

Mijn ouders weer... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet weer..?!’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.