Een jonge vrouw

summerblondje

 Een jonge vrouw,
 Verbitterd in het leven.
 Gepijnigd in haar hart
 Dit was wat leven haar had gegeven.
 Een jonge vrouw,
 Lief en zacht.
 Wanneer ze lacht.
 Krijgen haar ogen sterretjes,
 Maar wanneer ze stil is er een doffe glans.
 Pijn en veel gemis,
 Dat niet verwerkt kan worden.
 Gevangen onder moeders vleugel,
 Is ze eenzaam en stil.
 Een jonge vrouw.
 Wie red haar van ellende?
 Verbitterd door het leven.
 Het eens zo stralend meisje..
 Dit is wat ellende kan geven!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een jonge vrouw’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.