INLOGGEN
«»

Deze zomer is vol pijn.

 Nog begrijp ik niet,
 De keuze die jij maken moest.
 Jij doet mij nu zo n verdriet.
 Ik zal je laten gaan,
 Over mijn gezicht rollen tranen
 Ik kom niet meer in jou bestaan..
 Een samen bestaat niet meer,
 Ik zal weer op moeten staan.
 Mijn hart doet zeer.
 Ik zie mijn leven aan mij voorbij gaan.
 Met jou als hoofdpersoon.
 Mooie momenten gekend,
 Maar ook pijn en verdriet..
 Ik ben die buien van je wel gewent.
 Maar wat jij niet ziet.
 Dat ik je nu verlaten ga
 Ook al gaat het mij aan het hart,
 Dat ik je niet meer zien zal.
 Mijn smart is te groot voor woorden.
 Je zal mijn stem niet meer horen.
 Toch, jij zal altijd bij mij zijn.
 Ondanks alle pijn.
 Maar jou in mijn leven?
 Nee dat gaat niet meer.
 Sorry, het doet te zeer..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Deze zomer is vol pijn.’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.