INLOGGEN
«»

Met een glimlach wachtend op de dood.

 Je ziet je einde naderen..
 Je vocht voor je leven,
 Doch het ene bericht
 Waar de artsen zo voor vreesden.
 Werd waar.
 Toch lag je toen met een glimlach te wachten op je bed.
 Je keek met een glimlach naar de toekomst.
 Hoewel je wist dat je verloren had.
 De ziekte maakte je mat.
 Maar dapper meisje je sloeg je er doorheen,
 Maar ook niet alleen!
 Vrienden waren bij jou.
 Die houden van je.
 Dapper meisje geef ook nu niet op,
 Zeg je vechterskracht geen stop,
 anders hebt je verloren voor het leven..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met een glimlach wachtend op de dood.’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.