mijn diepe angst

summerblondje

 Mijn ogen branden
 mijn handen beschermend voor mijn oren
 Nee ik wil het niet horen
 dat ik over enkele jaren
 als doof zal worden ervaren
 mijn lichaam beeft bij de gedachte aan de toekomst
 Hoe het dan zal gaan
 Geen vogels die fluiten
 Geen auto die lawaai maakt
 Dat is het wat mij zo raakt
 Ik wil horen
 maar mijn lichaam wil het niet
 dat doet mij verdriet
 Ik ga vechten voor iedere plekje
 om maar toch meer te kunnen horen
 Ja dit ben ik
 ik ben zwaar slechthorend het is niets niks
 daar moet je niet mee spotten
 misschien over komt het jou ook nog wel!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik ben sh nooit verteld vond het ook niet nodig

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘mijn diepe angst’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.