Verborgen achter een muur.

droomster

 waarlangs een stevig
 prikkeldraad
 verberg jij menig leed
 voor ieder afgeschermd
 in diepe stilte bewaard
 Kom van achter je vesting
 zo help jij jezelf immers niet
 Eens zul je genadeloos stikken
 in al dat verdriet!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

11-01-2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verborgen achter een muur.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.