Achter menige voordeur.

droomster

 Schuilt een keten van verdriet
 Opgekropte gevoelens,
 verwardheid en de wanhoop nabij.

 Veelal gezinnen met kinderen,
 verstikken gezamenlijk in hun verdriet.
 Zakken weg in de diepe puinhoop,
 een andere oplossing vinden ze niet.

 Schaamte ,geen hulp durven vragen
 de onmacht niet naar buiten dragen .
 Niet meer weten hoe te gaan!

 Tot dat het voor iedereen te laat is.
 Men treft dan ook steeds vaker,
 een gruwelijk familie drama aan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

Familie drama's

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Achter menige voordeur.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.