INLOGGEN
«»

Verlangen

Soms kun je zo verlangen
naar de tijd die is geweest,
maar met slingers behangen
is het nog geen feest.

Nog steeds dat gemis,
snijdend door je ziel.
Dat er elke dag weer is
als een dolgedraaid wiel

's Nachts liggen dromen,
wakker liggen, toch werkelijkheid
Het blijft maar komen.
Nooit  geen afscheid

Alle dagen, elk moment
voel ik me verlaten
Wil het dragen als een vent
maar, dat mag niet baten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elnano
Actief sinds: 06-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verlangen’ van Elnano zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.