Perfect zijn… bestaat niet

Anony

 Moet je perfect zijn om er altijd bij te horen,
 waarom zeggen mensen dat je perfect moet zijn,
 daardoor gaan juist vele mensen en/of kinderen verloren.

 Denk eens aan iemand die jou in de steek liet.
 Niemand is perfect,
 Niemand, echt Niemand! ,
 maar sommige mensen snappen dat gewoon niet.

 Voel je goed, gelukkig en fijn,
 wees trots, dat je je zelf kunt en mag zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Perfect zijn… bestaat niet’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.