Ook al weet ik

Anony

 ik kijk naar buiten
 de lucht zo mooi blauw
 sluit even mijn oogjes
 en denk eventjes toch aan jouw

 ook al weet ik
 dat het niet goed is voor mij
 maar eventjes aan jou denken
 maakt me toch een beetje blij

 de hoop opgegeven
 dat heb ik al lang gedaan
 maar zo nu en dan
 blijf ik toch eventjes stilstaan

 zoals nu met mijn oogjes dicht
 denk ik toch aan jou
 misschien is dat omdat ik
 nog steeds stilletjes van je hou

 ik open nu weer mijn oogjes
 want ik moet weer verder gaan
 maar het was best heel fijn
 om eventjes met mijn gedachten weer bij jou stil te staan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ook al weet ik’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.