INLOGGEN
«»

Mijn eigen schuld

 ben gevallen in een te diep dal
 het is mijn eigen schuld
 nu zien of ik hier weer uit komen zal

 ben verliefd geworden op jou
 maar jij kunt mij niet geven
 wat ik zo graag wou

 ik begrijp de reden waarom het niet gaat
 want jij bent zo lieve en eerlijke meid
 en zegt altijd precies waar het op staat

 je keuzes en redens blijf daar achter staan
 maak je geen zorgen om mij, vind jezelf terug want
 als jou dat lukt, zal jij hebben een gelukkig bestaan

 want dat is het enigste wat jij mij wel kunt geven
 dat je mij belooft dat je gaat vechten voor jezelf
 om je doel te bereiken, vrij zijn, en leiden je eigen leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn eigen schuld’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.