INLOGGEN
«»

Nooit meer zeggen

 nooit meer zeggen
 hoeveel ik van je hou
 want dat heeft geen enkele zin meer
 er zal toch nooit meer komen een reactie van jou

 nooit meer zeggen
 hoeveel ik echt om je doe geven
 want ook dat heeft geen zin meer
 je hebt me toch al verbannen uit je leven

 nooit meer zeggen
 dat ik er altijd voor je zijn zal
 ja ook dat heeft geen zin meer
 je zette me aan de kant als zwerfafval

 wat ik altijd wel zal zeggen
 maar dat doe je zelf wel goed weten
 blijf opkomen voor je eigen en ja
 alles is vergeven en vergeten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nooit meer zeggen’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.