Een veel te mooie droom

Anony

 soms weet en voel je gewoon
 dat je je teveel vastgehouden hebt
 aan een veelte mooie droom

 als zeg je dan die droom vaarwel
 maar hem vergeten
 dat gaat helaas niet zo snel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een veel te mooie droom’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.