De waarheid

Anony

 wat er allemaal is gebeurd
 zal ik onthouden de rest van mijn leven
 ik was voor jouw maar een speeltje
 om jouw relatie een impuls te geven

 het klinkt hard
 maar jij had maar een doel
 mij gebruiken om te kunnen inspelen
 op je partners gevoel

 zodat je partner
 jou beter behandelen zou
 en dat z’n ogen open zouden gaan
 dat was een wens van jou

 hoop voor jou
 dat je wens is uitgekomen
 en dat je nu weer rustig
 zonder nachtmerries kunt dromen

 want een haatdragend persoon
 dat ben ik echt niet
 het gaat mij er om dat jij
 de waarheid zelf onder ogen ziet

 en mij
 heeft het genoeg bezeert
 ik heb het nu een plekje gegeven
 want ik heb mijn lesje wel geleert

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De waarheid’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.