INLOGGEN
«»

Te laat

 waarom huil je nou
 dit is wat je zelf wou
 je hebt hier zelf voor gekozen
 nu vraag je mij om je te troosten

 nee, dat gaat echt niet
 je liet mij toch ook alleen achter met mijn verdriet
 je hebt zoveel nieuwe vrienden gemaakt
 vraag me af waarom je daar niet heen gaat

 of is het de spijt die aan je vreet
 omdat je nu eindelijk weet
 hoeveel verdriet je mij hebt gedaan
 door mij er alleen voor te laten staan

 heb het je vergeven
 maar kan niet meer met jou samen leven
 voor ons is het te laat
 het is beter dat je voorgoed uit mijn leven gaat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Te laat’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.