INLOGGEN
«»

Het enige antwoord

 verliefd met heel je hart zijn op iemand
 maar is diegene dat ook op echt op jouw
 of is er stiekem een andere zij/hij
 waar die gene eigenlijk veel van houw

 een vraag waar je misschien nooit
 het echte antwoord op krijgen zal
 want dat zal die gene weer laten vallen
 in het veel te diepe en donkere dal

 maar eerlijkheid is toch ook belangrijk
 en het antwoord kan juist ook goed zijn
 omdat je zo van een leugentje wordt bevrijd
 en een ander ook niet langer doet pijn

 zeg het eerlijk als het je doet overkomen
 dat je valt op een andere vrouw of man
 zodat de verliefde gene niet blijft dromen
 en ook weer verder met haar/zijn leven kan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014Informatie bij het gedicht:

mijn laatste gedicht...die ik voor iemand geschreven heb en geplaatst. heeft dus niks met mijn leven van doen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het enige antwoord’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.