INLOGGEN
«»

Mijn hart

 ik liep zielloos op straat
 en keek echt in elke hoek
 hopend te zullen vinden
 wat ik al een tijdje zoek

 na dagen zoeken
 eindelijk terug gevonden
 het lag verscholen in de goot
 vertrapt en vol wonden

 gauw meegenomen naar huis
 waar ik het voor altijd beschermen zal
 niemand komt meer in de buurt
 om het weer te laten stuiteren in een diep dal

 maar het zal het redden
 en samen maken we een nieuwe start
 niets en niemand zal nog scheiden
 mij en natuurlijk
 mijn hart

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn hart’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.