De waarheid

Anony

 Hoeveel ellende kan een mensen hart aan,
 hoeveel verdriet en pijn kun je doorstaan.

 Hoe vaak wordt je wel niet beïnvloed,
 maak je geen zorgen,
 het komt wel weer goed.

 Hoe sterk moet je in je schoenen staan,
 om telkens weer een reden te vinden,
 om door te gaan.

 Eens zal je aan de waarheid moeten toegeven,
 zo kan je niet langer blijven leven.

 Want aan die onzekerheid,
 komt op deze manier nooit een eind.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De waarheid’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.