INLOGGEN
«»

Pijn en Verdriet

 het doet zoveel pijn en verdriet
 en geloven kan hij het nog niet

 dat hij afscheid heeft moeten nemen
 van een prachtig lief en aardig persoon
 maar hij kon echt niet anders dan
 op geven wellicht zijn enige toekomstdroom

 ook al doet het hem zoveel verdriet
 hij weet de reden waarom hij haar en
 zijn toekomstdroom achter zich liet

 om haar een beter leven te kunnen geven
 en dat zij haar toekomst doel samen met
 haar kinderen echt kan gaan na streven

 over zijn wangen gaat net als bij haar een traan
 maar zij moet weten dat dat de enige reden is
 waarom hij heeft besloten om weg te gaan

 door te blijven zal hij haar alleen maar doen zeer
 en dat is net het probleem, dat heeft zij genoeg
 gehad dus verdiend zij dat niet nog eens een keer

 houden doet hij nog steeds elke sec. van haar
 dat laat hij juist zien door te gaan
 het is moeilijk te geloven maar wel echt waar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Pijn en Verdriet’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.